ASUS pregateste seria de tablete ZenPad M, cu diagonale de 7 sau 10 inch; Modele pentru profesionisti, cu procesoare Intel Atom (Video)

Stiri Telefoane Asus

Publicat: Vineri 19-Feb-2016 14:13:35 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 661 ori
Inainte de prezentarea de la MWC 2016, ASUS a oferit un teasere ceva mai ample pentru doua noi produse ale sale, tablete din seria ZenPad M. Aveam deja seria ZenPad C, cu modele entry level, ZenPad S pentru terminale premium si acum ZenPad M, pentru profesionisti.
 
ASUS ZenPad M

Nu avem inca specificatii pentru noile tablete, care vin cu diagonale de 7 sau 10 inch, dar stim ca vor avea procesoare Intel Atom. Produsele ZenPad M sunt destinate segmentului educational, logistic, de sanatate si altele de genul. In mare e pastrat designul de la modelele ZenPad S si exista si fante speciale pentru atasat accesorii si cover-uri.
 
ASUS pregateste seria de tablete ZenPad M, cu diagonale de 7 sau 10 inch; Modele pentru profesionisti, cu procesoare Intel Atom (Video)

ASUS a implementat aici si sistemul ASUS ADAM (Device Admin for Mobile), un set de API-uri care ofera control complet asupra tabletelor. Cu el dezvoltatorii pot modifica software-ul imediat, creand spre exemplu un mod Kiosk pentru prezentari de servicii si produse la evenimente. Sau se pot oferi actualizari software speciale, atunci cand doreste un admin.  Vom afla mai multe detalii la MWC 2016, inclusiv un pret, probabil mai mare decat cel al modelelor ZenPad S.
 
Ceilalti au citit si: