ASUS lanseaza oficial in Romania telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone Max si ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Stiri Telefoane Asus

Publicat: Joi 10-Mar-2016 23:13:24 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1153 ori
ASUS a lansat astazi oficial in Romania cele mai noi modele ZenFone ale sale, printre care si mult asteptatul cameraphone ZenFone Zoom, pe care il avem si sosit la teste intre timp, dar si ASUS ZenFone Max (review aici) si ZenFone 2 Deluxe Special Edition.
 
ZenFone Zoom

Toate 3 telefoanele sunt disponibile pe piata din aceasta luna. ASUS ZenFone Zoom se remarca din trio, fiind cel mai subtire smartphone cu zoom optic 3X si camera PixelMaster de 13 megapixeli la bord. El vine la pachet cu un sistem optic cu 10 elemente si un blitz extra, care se poate atasa la exterior. Avem parte si de stabilizare optica si de un blitz Real Tone dual LED.

Acest model include un procesor quad core Intel Atom Z3580 64 bit, 4 GB RAM si un ecran IPS Full HD de 5.5 inch. ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition are un design elegant, inspirat din automobilele de curse. El are doua versiuni: Silver Polygon si Carbon Night, cu procesoare puternice Intel Atom Z3590 si 4 GB RAM, dar si 128 GB stocare interna.

In spate se remarca un model multifatetat, cu 500 de poligoane. ASUS ZenFone Max este o cunostiinta mai veche a noastra, fiind deja testat in vremuri mai geroase si obtinand rezultate fantastice la testele de baterie. Acest battery phone are o unitate de 5000 mAh la interior si camera lui ZenFone Laser in spate.

PREȚURI:
ASUS ZenFone Zoom - 2230 lei ZenFone Max - 899 lei ZenFone 2 Deluxe Special Edition - 1982 leiCeilalti au citit si: