ASUS ZenFone 3 ar putea sosi cu scanner de amprente la bord, conform producatorilor de componente taiwanezi

Stiri Telefoane Asus

Publicat: Vineri 18-Dec-2015 18:42:09 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 646 ori
ASUS si LG sunt probabil singurii mari producatori de smartphone-uri care nu au adoptat scannere de amprente pe terminalele lor principale, dar pana si LG a cedat trendului pe cel mai nou model Nexus. Ei bine, se pare ca urmatoarea generatie de modele ZenFone va aduce aceasta dotare si pe smartphone-urile ASUS.
 
ASUS ZenFone 3 ar putea sosi cu scanner de amprente la bord, conform producatorilor de componente taiwanezi

Surse din cadrul producatorilor taiwanezi de componente afirma ca ASUS va adopta pentru prima oara tehnologia de recunoastere a amprentelor pe terminalele ASUS ZenFone 3. Ele ar urma sa debuteze in perioada mai - iunie 2016 si ASUS are toate sansele sa utilizeze solutii de scanare a amprentelor dezvoltate de firma Elan Microelectronics din Taiwan sau Goodix din China.

La capitolul chipseturi, Intel si Qualcomm vor primi 80% din comenzile pentru ZenFone si MediaTek 20%. Un senzor ce permite amprentarea utilizatorului ar putea ajunge la un pret de doar 5 dolari anul viitor, pe masura ce preturile continua sa scada. ASUS a avut un an excelent in 2015, cu 20 de milioane de smartphone-uri livrate si se asteapta la 30 de milioane de modele la anul.




Ceilalti au citit si: