ASUS ZenFone 2 Laser si ZenFone Selfie sunt telefoane numai bune pentru taiat sushi pe ele (Video)

Stiri Telefoane Asus

Publicat: Duminica 29-Noi-2015 18:48:38 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 804 ori
ASUS a pornit o noua campanie promotionala pentru handseturile sale ZenFone, in care subliniaza rezistenta terminalelor. Ei se axeaza pe ASUS ZenFone 2 Laser si ZenFone Selfie in clipul de mai jos, ambele rezistente la o sesiune de gatit sushi.
 
ASUS ZenFone 2 Laser si ZenFone Selfie sunt telefoane numai bune pentru taiat sushi pe ele (Video)

Telefoanele au ecrane de 5.5 inch protejate de Gorilla Glass 4 si bucatarul nu pare a avea probleme in a taia dovlecei sau castraveti pe terminalele ASUS. E interesant ca un alt bucatar incearca aceeasi isprava, doar pentru a sfarsi cu telefonul taiat in bucati. Nu e clar ce fel de model era cel fragil, dar parca am vazut un iPhone 5c acolo.

In fine, ASUS se lauda cu o rezistenta la scapare pe jos de 2 ori mai mare decat rivalii si sanse de spargere cu 85% mai mici. Evident ca nu recomandam nimanui sa taie porcul de Craciun pe ZenFone, mai ales cu un satar atat de mare ca in reclama. Personal as fi promovat mai degraba camerele terminalelor, decat ecranele rezistente, pentru ca intr-o lume ideala toti au grija de smartphone-uri destul incat sa nu ii loveasca ecranul la fel de dur ca un master chef.
 




Ceilalti au citit si: