ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este anunțat in Brazilia; sosește cu nici mai mult, nici mai puțin de 256 GB memorie interna

Stiri Telefoane Asus

Publicat: Sâmbata 22-Aug-2015 10:01:02 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 998 ori

Daca prețul de 1999 lei pentru varianta de 128 GB a lui ZenFone 2 ni se parea inedit, astazi consumatorii de conținut au motive de fericire. Intr-un eveniment dedicat din Brazilia, compania ASUS a dezvaluit smartphone-ul ZenFone 2 Deluxe Special Edition, device un pic mai special la fel cum lasa de ințeles și denumirea sa.
 

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este anunțat în Brazilia; sosește cu nici mai mult, nici mai puțin de 256 GB memorie interna
 

Probabil va intrebați și de unde vine numele acesta pompos. Ei bine, totul are de-a face cu ce gasim la interior, și anume un modul de memorie interna de 256 GB, un spațiu uriaș de stocare pe care fișierele, jocurile, și filmele noastre vor incapea fara probleme.

Telefonul de fața vine cu display FHD de 5.5 inch + Gorilla Glass 3, un procesor quad-core Intel Atom Z3580 tactat la 2.5 GHz, un GPU PowerVR G6430, 4 GB memorie RAM și o baterie de 3000 mAh. Primim un senzor frontal de 5 megapixeli, o camera pe spate de 13 megapixeli, dar și conectivitate 4G LTE, dual-SIM, respectiv tehnologia de incarcare rapida Asus Boostmaster.
 


 

Pe parte de design remarcam prezența unei texturi exclusiviste disponibila in doua variante de culoare. Daca totuși cei 256 GB memorie interna nu va sunt de ajunși, atunci aflați ca telefonul vine și cu slot microSD de pana la 128 GB. Singura necunoscuta din aceasta ecuație ramane pentru moment prețul. Una peste alta, cum va suna 256 GB spațiu intern de stocare?





Ceilalti au citit si: