[Update] LG G2 fotografiat in mai multe variante de culoare, vine cu carcasa glossy, probabil plastic

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 25-Iul-2013 13:17:21 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 777 ori
LG G2 se vrea a fi viitorul smartphone-urilor moderne, cel putin asa promite LG in cele mai noi teasere pentru acest nou venit. El va debuta pe 7 august la New York, dar pana atunci il vedem intr-o serie de noi fotografii si randari, in diferite variante de culoare.
 
LG G2 fotografiat în mai multe variante de culoare, vine cu carcasa glossy din plastic

Telefonul si-a facut aparitia pe rosu, albastru, roz si gri, dar si in cateva imagini care il infatiseaza din toate unghiurile. Observam prezenta butoanelor de volum in spate si nu pot decat sa ma intreb daca aceasta carcasa glossy este fabricata din plastic, sticla sau ceramica. LG G2 nu are butoane fizice prezente lateral, aspect care il va scoate in evidenta fata de orice alt handset de pe piata.
 
LG G2

Ştim ca G2 va folosi un procesor Snapdragon 800 de 2.3 GHz, un ecran Full HD de 5.2 inch si o camera de 13 megapixeli. Aflam si ca va avea o baterie de 2610 mAh, dar ce nu e clar inca e cat RAM vom primi pe acest smartphone. Zvonurile indica prezenta a 3 GB RAM, acesta fiind unul dintre primele telefoane cu o astfel de dotare.

[UPDATE] - cum foarte bine a observat Bogdan intr-un comentariu, plasticul glossy este al unor carcase de G2, deci device-ul in sine, chiar daca din plastic, probabil nu va avea aceasta stralucire. (Mulțumim Bogdan!)
 
LG G2

 





Ceilalti au citit si: