Publicat: Marti 15-Iul-2014 14:10:10 - Autor: Szilárd-Ervin Szőgyényi - Afisat de: 2243 ori
Nu doresc sa fiu rautacios, voi pune insa o intrebare celor care se ocupa de preturi la Orange: De ce s-a schimbat pretul initial al lui LG G3 de la 509 euro din data de 2 iulie la cel actual de 598 euro?
 
LG G3, Orange si o întrebare...
 
Sper sa primim un raspuns oficial, nu de alta, dar cititorii ne-au atras atentia si trebuie informati, deoarece feedback-ul acestora este extrem de negativ la adresa operatorului!
 
Orange?

[UPDATE] Raspuns oficial Orange Romania:
 
Smartphone-ul LG G3 este disponibil in magazinul online Orange pentru pre-comenzi incepand din data de 1 iulie. In perioada 1-10 iulie, pretul standard pentru telefonul LG G3 a fost afisat eronat pe https://www.orange.ro/magazin-online/, la o valoare de 509 euro. Pe 10 iulie, informatia a fost corectata. Pretul standard al acestui smartphone in oferta Orange este de 598,99 de euro (TVA inclus). Orange isi respecta angajamentul, iar clientii care au comandat telefonul intre 1 si 10 iulie il vor primi la pretul afisat in perioada respectiva. Pentru smartphone-ul LG G3 se inregistreaza in prezent pre-comenzi, urmand ca livrarile sa inceapa din 15 iulie.




Ceilalti au citit si: