10 milioane de unitati Galaxy S7 ar fi fost livrate in martie, depasind predictiile expertilor

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Luni 04-Apr-2016 18:45:24 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 728 ori

Inca de la inceputul precomenzilor pentru Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge s-a remarcat un interes sporit al publicului pentru noile modele, fata de cele de anul trecut. Nu ca acelea nu ar fi avut succes, dar cumva tentatia pentru gama S7 a fost mai mare, lucru care acum se reflecta in livrari peste asteptari.
 


 

Analisti si experti ai pietei tech/mobile estimeaza ca Samsung ar fi livrat aproape 10 milioane de unitati S7 in luna martie, depasind asteptarile lor. A trecut deja o luna de cand se vinde noul flagship si inca nu avem un numar oficial de modele vandute. Estimarea initiala era de 7 milioane de unitati, dar acum se vorbeste despre 10 milioane.

Saptamana trecuta actiunile Samsung au crescut cu 2.4%, in urma predictiilor pozitive ce au inceput sa apara. La debutul lui S7 analistii erau precauti, pe fondul unei cereri in scadere pentru handseturile premium. In plus, noul model de telefon nu realiza salturi uriase fata de excelentul Galaxy S6 de anul trecut. Samsung a avut o abordare strategica interesanta, lansand flagshipul din 2016 cu o luna mai devreme decat cel din 2015, pentru a anticipa eventuale noi produse ale rivalilor, mai ales cele Apple.

Deocamdata Samsung refuza sa comenteze pe tema unitatilor livrate, dar avand in vedere ca tocmai s-a incheiat un trimestru, tind sa cred ca vom vedea cifre oficiale cat de curand.

Ceilalti au citit si: