Esti un trandafir crescut in inima mea promit sa ...

Aici sunt cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai. Gasesti de la mesaje pentru ocazii speciale pana la diverse citate prin care iti poti arata dragostea fata pe persoana iubita sau prietenii tai. Nu uita daca sti si tu un mesaj frumos, apasa butonul Adauga Mesaj si in scurt timp va aparea pe site!

8
Esti un trandafir crescut in inima mea. Promit sa devin apa, aer ,pamant ca sa nu te ofilesti, dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine? Te iubesc !- Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea; daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua; daca sarutul tau e ca mierea si daca TU estiUNIVERSUL meu ce-as mai putea sa-i cer lui Dumnezeu? TE IUBESC!!!As vrea sa fiu o stea sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nouin cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc!

in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc!

Cand eram mic mama ma invatat ca o zi are 24 de ore...o ora are 60 de minute...un minut are 60 de secunde...da nu mi-a spus ca niciodata ca o secundafara u inseamna o vesnicie !!! by bulldogfara u insMi-e dor de tine. De buzele tale senzuale... Vreau sa te am aproape, sa te strang in brate, sa te sarut. Sa ne contopim amandoi intr-un sarut pasional. Sa ne imbatam cu dragostea ce ne imbratiseaza, toata noaptea. Dimineata, sa ne trezim imbratisati si sa o luam de la capat. - A mai trecut o ora si inca te astept. Mi-e prea dor de tine. Nu pot sa inchid ochii de frica sa nu te visez. Pt ca daca te visez, e grav... nu o sa mai vreau sama mai trezesc.
- Acum, cand iubesc cu adevarat, simt ca nu exista nimik mai frumos decat sa dai, sa dai mereu: trupul, gandurile, tot ce ai. Sa simti ca daruiesti, si sa fidata sa risti totul... pentru a da si mai mult. - Mi-e dor de tine,mi-e dor si doare. Dar stai, defapt tu esti aici. Ai fost si ieri si esti si azi. Vei fi pe veci, caci esti ai intrat in inima mea si-am pierdut cheia. Teiubesc!