Draga mea mama am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru ...

Aici sunt cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite prietenilor tai. Gasesti de la mesaje pentru ocazii speciale pana la diverse citate prin care iti poti arata dragostea fata pe persoana iubita sau prietenii tai. Nu uita daca sti si tu un mesaj frumos, apasa butonul Adauga Mesaj si in scurt timp va aparea pe site!

6
Draga mea Mama,

Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine... si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi.

Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscator ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu tolerant, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alturi de mine mereu.

Iti sunt recunoscator pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata, iti sunt recunoscator pentru ca iti pasa de viata mea, pentru ca ai mereu o vorba buna pentru mine cand lucrurile merg rau. Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.

Cu multa dragoste,
Fiul Tau!

COMENTARII

Vizitator
03/03/2015, 16:05
mama mea