Mesaje Ziua Femeii

Cele mai frumoase Mesaje Ziua Femeii pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Le-am ordonat descrescator in functie de voturile date de vizitatorii nostri ca sa avem in primele randuri cele mai tari si mai noi Mesaje Ziua Femeii pe care le gasesti pe net. Daca stii si tu un mesaj frumos, nu ezita sa-l adaugi!

trezirii la viata, fa acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Adaugat de: mahony
2
cadou potrivit pentru tine si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi. La Multi Ani de ziua femeii!
Adaugat de: Mario
2
o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!
Adaugat de: Marian
2
ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc!
Adaugat de: Ronaldo
2
repeziciune aceasta zi minunata, as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra!!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESC!
Adaugat de: mahony
1
imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine.
Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine.
Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.
Te iubesc, mamica mea…
Adaugat de: Mihai
1
Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!
Adaugat de: Marian
1
primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul. Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane.
Adaugat de: Marian
1
se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....
Adaugat de: Ronaldo
1

Bogate si mai putin bogate,
Cu cariera sau gospodine,
Tinere sau cu ghiocei la tample,
Le urez o imensitate de cer albastru si fericire de la toti cei pe care ii iubesc!
Adaugat de: Ronaldo
1
a scris,
Te iubeste, te saruta,
Niciodata nu te uita!
La Multi Ani!
Adaugat de: Ionut
1
sa deschizi iubirii
Si langa cine iti e drag
Sa mergi pe drumul fericirii…
Adaugat de: Matei
1
trezeste-te la viata o data cu natura.
Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii.
Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul.
La multi ani, floare a primaverii!!!
Adaugat de: mahony
1

Pentru barbatii care ne au,
Pentru nenorocitii care ne-au avut
Si pentru cei care vor avea norocul s ne cunoasca!

Acesta este un mesaj pentru toate femeile pe care vreau sa le vad fericite de ziua lor!!!
Adaugat de: Laura
1
un drum numit VIATA, sa te-mpiedici de un ciob numit NOROC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si sa culegi o floare numita IUBIRE
Adaugat de: villa005
1