S C SCHRACK TECHNIK S R L

S.C SCHRACK TECHNIK S.R.L.
Telefon/Fax:
0731037298
Adresa:
Bd.Iuliu Maniu Nr.453-457 Sector 6 , Sector 6, Bucuresti, Bucuresti
Site:
http://www.schrack.ro
Email:
Fiscal:
RO10980661
Categorie:
Electrice
Descriere:

Sie sind in:

* HOME. |
* DESPRE NOI & CONTACT |
* SCHRACK ROMANIA.

ÎN CENTRUL ACTIVITĂŢII FIECĂRUI COLABORATOR SCHRACK SE AFLĂ CLIENTUL MULŢUMIT

SCHRACK Technik S.R.L. este filiala din România a firmei austriece SCHRACK Technik GmbH, producător şi furnizor de aparataj electric de joasă tensiune şi cablare structurată. În Romania existăm din 1998.

Activitatea în România se desfăşoară, în principal, în domeniul asistenţei tehnice şi comercializării echipamentelor electrice de joasă tensiune( COFRETE ,DULAPURI METALICE,DISJUNCTOARE,SEPARATOARE,CONTACTOARE,RELE,CLEME SIR ,SISTEM BARE,CHEI COMANDA,REDUCTOARE DE CURENT.....ETC , cablare structurată ( CAT 5,6,7,FO),cabluri electrice si corpuri de iluminat :

În această perioada am reuşit să încheiem parteneriate şi colaborări cu clienţi din cele mai diverse domenii. Cele mai importante fiind:

- Firmele de echipare tablouri electrice pentru construcţii civile şi industriale

- Modernizări şi/sau revizii la instalaţiile electrice în industrie

- Automatizări industriale

- Electricieni instalatori, etc.

Produsele firmei SCHRACK se disting printr-o calitate deosebită la preţuri competitive. Clienţii SCHRACK beneficiază de consultanţă de specialitate la cel mai înalt nivel calitativ, atât la proiectele mici cât şi la cele mai mari, de la iniţierea acestora si până la punerea în funcţiune. Pentru viitor ne dorim să creştem