FALKEN FENSTER

FALKEN FENSTER
Telefon/Fax:
0737927424
Adresa:
Terovei 10 , Caras-Severin, RESITA
Site:
http://www.falken-fenster.de
Email:
Nr reg. comertului:
j11/16/2013
Fiscal:
31118058
Categorie:
Constructii
Descriere:
Firma FALKEN FENSTER cu capital mixt româno-german a fost înfiinţată de către persoane având o vastă experienţă profesională.
In spatele produselor noastre, sta o echipa dinamica, avand mai mult de 16 ani de experienta in domeniul tamplariei PVC si aluminiu cu geam termopan. Activitatea noastra se orienteaza spre performanta, calitate si design inovator in domeniul productiei de tamplarie termoizolanta. Garantia calitatii produselor noastre din doimeniul tamplariei PVC cu geam termopan e dublata de profesionalismul echipei.
Firma noastra a aparut ca o necesitate rezultata din cererea tot mai mare a pietei din Romania de lucrari de calitate in domeniul sistemelor de tamplarie din PVC si aluminiu.
Deoarece am primit numeroase semnale de pe piata de la diversi clienti care se plangeau de aparitia unor probleme legate de functionarea tamplariei de Aluminiu sau PVC care au fost executate si montate de diferite firme, am hotarat sa intram pe piata cu o noua oferta si anume: servicii de reparatii, reglaje si intretinere pentru tamplaria din Aluminiu si PVC (reparatii in garantie si postgarantie).
Daca tamplaria dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator, nu mai etanseaza bine, apa patrunde in casa in urma ploilor sau feroneria nu mai functioneaza corect, inseamna ca aveti nevoie de interventia unui specialist. Noi va putem ajuta oferindu-va urmatoarele servicii, prin specialistii nostrii cu experienta si pregatire tehnica.
• reparatii tamplarie aluminiu si pvc
• inlocuire garnitura (daca nu mai etanseaza corespunzator)
• inlocuire geamuri termopane sparte
• modificare deschideri ferestre (duble deschideri)
• revizia de un an sau doi care este necesara pentru a nu ajunge la defectiuni grave, etc.
• reparatii plase de tantari