Ardeal Soft SRL

Ardeal Soft SRL
Telefon/Fax:
0728840680
Adresa:
str. Petofi Sandor nr. 8/7 , Satu_Mare, Satu Mare
Site:
http://www.ardealsoft.com
Email:
Nr reg. comertului:
J30/229/2008
Fiscal:
RO23292389
Categorie:
Calculatoare Internet
Descriere:
Cu de specialisti cu experienta de peste 15 ani in IT, societatea romano-canadiana Ardeal Soft SRL, va ofera solutii software personalizate pentru orice tip de companie.
Va oferim aplicatii personalizate, realizate in timp record, la preturi incredibil de mici in comparatie cu alte programe personalizate. Secretul nostru consta in platforma proprie pentru dezvoltarea de programe - XtraBuild Framework. Realizata cu tehnologie de ultima generatie, XtraBuild Framework reduce timpul necesar realizarii unui program cu de pana la 50 de ori fata de metodele clasice de programare, folosind in acelasi timp cele mai noi si inteligente componente cu ajutorul carora rezultatul final va incanta utilizatorul atat prin functionalitati cat si prin usurinta utilizarii.
De la programe simple, care va usureaza munca de zi cu zi, pana la aplicatii complexe care sa furnizeze rapoarte si grafice elaborate, apelati la noi cu incredere. Va putem ajuta sa puneti la punct toate acele operatiuni manuale din firma care va consuma timpul, respectiv banii.