Par vopsit,tratamente

Voturi: 53 |   Voteaza

Par vopsit,tratamenteÎn ultima vreme există tendinţa de a schimba culoarea părului, aproape la fel de uşor cum ai schimba o pereche de pantofi!
Nu mai este o moda exclusiv feminin: bărbaţi recurg la tot mai multe culori nu numai pentru a acoperi de păr alb, dar şi pentru

a-si schimba look’ul .
Coloranţi acum sunt mult mai puţin agresive, în trecut, vopsele  fiind chimice ,parţial au fost înlocuite cu cele de plante sau cu substanţe mai puţin agresive.
Ca urmare sansele sa apara alergii sunt reduse în mare măsură şi de asemenea, puteţi schimba culoarea de mai multe ori pe an.

De coloranţi se pot distinge în trei diferite tipolgie:
Coloranţi
-temporar
-semi
-permanent
În componenţa vopselelor pemanente adesea este de amoniac, care este proiectat pentru a ajuta la pătrundea mai bine a culori.
Culoarea dureaza de luni de zile, cu toate că în timp, tinde să se estompeze un pic ". E 'recomandabil să repete colorarea la fiecare două luni în cazul în care culoarea este foarte diferita de cea naturala.Acest tip de vopsire este potrivit pentru cei cu mai multe fire de păr alb.
De asemenea, culoarea pătrunde în scalp şi poate provoca fenomene de hipersensibilitate şi reacţii alergice (de obicei, este recomandabil sa faci un mic test anti-alergie la 24 ore înainte de aplicare, se aplică o cantitate mică de produs pe o bucată de piele, de obicei, în spatele urechi).
1. Dacă aveţi părul deosebit de slab va recomandam sa alegeti coloranţi fără amoniac.
2 A nu se repeta de prea multe ori daca aveti o pierdere de păr sau pete pe scalp si va recomandam o vizita la dermatolog.
3 Cu oi vasta paleta de culori naturale şi, de obicei, fără contraindicaţie este “Henna”, puteţi găsi pe piaţă în diferite culori.
4 Dacă doriţi să vă îmbogăţiti culoarea naturala si parul sa prinda un aspect luminos  utilizează sampoane “refletorizante”. Sunt extrem de gentile, iar rezultatul este foarte natural.

                                                 

Sursa: Femei-frumoase.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII

bucatos
08/05/2009, 20:06
vreau sa slabesc si sunt ff dificila la mancare..nu mananc orice..nu am mancat in viata mea legume
sau salate..nu imi plac si am incercat sa vad cum sunt si am avut parte de ceva neplacut..am avut
stari de voma..