Munca la birou te poate urati

Voturi: 103 |   Voteaza

Daca esti o femeie care lucreaza la birou zi de zi, opt ore pe zi in fata calculatorului trebuie sa afli ca farmecul tau e amenintat de dusmani aparent inofensivi. In toate astea exista o parte buna. Partea buna este ca, la fel ca-n orice razboi, dezastrele pot fi prevenite, iar eventualele avarii pot fi reparate.
Iata care sunt amenintarile si care sunt metodele care te pot ajuta sa scapi de aceste lucruri:

1. Ridurile de incruntare

De cele mai multe ori cand stau la birou in fata calculatorului intre sprancene se formeaza linii fine si subtiri, care, in timp ele se pot santuri adanci care te pot faca sa pari mult mai batrana decat esti. Pentru a preveni acest lucru cel mai bine ar fi sa iei o pauza de 10 minute la fiecare ora de lucru, timp in care ridica-ti privirea in sus si uita-te de jur imprejur pentru ati odihni ochii. Femei la birou

2. Gatul de curcan

Aceasta munca la birou poate sa duca la scurtarea muschilor gatului, fenomen al carui neplacut rezultat este plostirea barbiei si aparitia gusitei. Pentru a rezolva aceasta problema este sa iti pozitionezi ecranul computerului in asa fel incat sa nu te apleci prea mult spre el pentru a te uita la el. In cazul in care folosesti mult prea mult tastatura ideal ar fi sa faci cateva cursuri de dactilografie pentru a nu mai fi nevoita sa te uiti tot timpul in jos cand scrii ceva.
Pentru a evita formarea barbiei duble incearca sa te ciupesti din cand in cand din aceea zona.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII