Ingrijirea corpului: Celulita

Voturi: 91 |   Voteaza

Celulita este defapt dusmanul copului nostru pentru iti acapareaza toata suprafata pielii de pe coapse si abdomen. Ai incercat fel si fel de solutii pentru indepartarea ei sau mancar sa o atenuezi, dar nici una nu ti-a dat un rezultat vizibil de care sa fi mandra. Iata mai jos cateva remedii naturiste foarte utile.

Exfolierea cu zat de cafea
Atunci cand iti faci cafea nu-l arunca, ci pastreaza-l. Seara cand vii de la munca foloseste-l pentru ati exfolia zonele afectate de celulita. Prepara-ti o compozitie din zat de cafea, cu puţină cacao şi ulei de măsline si masează-ti zonele afectate de celulită dupa care las-o să lucreze timp de 10 minute, dupa care indeparteaz-o cu apă caldă.

CelulitaExfolierea uscata
Acest tip de exfoliere este recomandat sa fie facut în fiecare zi. Pentru a realiza aceasta exfoliere trebuie sa-ti masezi corpul cu un burete exfoliant sau cu mănusi abrazive. Prin acest lucru vei activa circulaţia sangelui care va ajuta la eliminarea toxinelor şi la indepartarea celulelor moarte de la suprafata.

Exfolierea cu ovăz, migdale măcinate sau sare de mare
Cel mai indicat este sa folosesti produse de exfoliere care au in copozitia lor ingrediente precum ovăz, migdale sau sare de mare pentru ca pielea ta va avea parte de o exfoliere foarte delicata si placuta in acelasi timp.

Exfolierea cu sare de mare
Prepara o compozitie din sare de mare cu putin ulei de măsline şi zeamă de lămâie cu care iti faci un masaj pe tot corpul sub forma unor mişcări circulare.
Exfolierea cu făină de mălai
Cred ca este cea mai folosita medoda de exfoliere. Pune puţină făină de mălai cu miere de albine şi ulei de măsline presat la rece intr-un bol si maseaza-ţi corpul cu acest amestec prin miscari circulare.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII