Download Mesaje Subliminale

Mesaje Subliminale
Categorie:
Programe Sanatate
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Acesta este un program mai deosebit deoarece are ca scop insanatosirea psihica a celor care il folosesc. Multe persoane traiesc cu sentimentul de inferioritate sau au programate in subconstient acest sentiment.

Pentru a scapa de el este important sa ne reprogramam subconstientul si sa facem primul pas catre prosperitate. Daca iti vei ajuta subconstientul transmitandu-i ganduri pozitive si mesaje incurajatoare, el iti va raspunde in acest sens, daca gandurile vor fi rele atunci el iti va crea premisele unor momente neplacute.

Cu Mesaje Subliminale vei avea parte de o interfata usoara prin care poti programa ca diferite mesaje pozitive sa apara pe ecranul calculatorului tau in timp ce tu faci diferite alte activitati. Mai mult de atat poti seta chiar mesaje audio pe care sa le auzi in timp ce te joci, lucrezi sau navighezi pe internet.

Daca vrei sa schimbi ceva si sa fii o persoana cu atitutine, prospera si plina de incredere incepand de maine atunci descarcarea acestui program gratuit si romanesc este mai mult decat utila.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
28/06/2017, 02:37
wh0cd909021 Where Can I Buy Elimite
Vizitator
18/06/2017, 09:18
wh0cd562150 cilais where to buy vermox amoxicillin