Arhetipul barbatului cu un calm imperturbabil

Voturi: 164 |   Voteaza

b21.jpg Acest arhetip masculin excelează prin calmul lui imperturbabil. Nu încerca să-l enervezi pentru că nu vei reuşi! De altfel, liniştea lui contagioasă te va cuprinde şi pe tine în scurt timp. Profunzimea trăirilor sale nu-i permite să se irite la orice detaliu cotidian, nesemnificativ. Fidelitatea şi devotamentul de care dă dovadă, ca şi adâncimea sentimentelor lui, impresionează orice femeie. Este o prezenţă impozantă, având o mare forţă de impact, atât la nivel fizic (este remarcabil prin robusteţea lui!), cât şi la nivel mental. Are o perseverenţă demnă de invidiat, fiind susţinut în finalizarea acţiunilor sale de o vitalitate excelentă.


În jocurile amoroase este provocat cu mare greutate, dar, odată stârnit, nu se mai opreşte. Dacă intenţionezi să-l inciţi, trebuie să fii sigură că eşti odihnită ca să-i poţi rezista, căci este un adevărat maratonist al amorului! Induce cu uşurinţă în femeia cu care face dragoste dorinţa de a se abandona iubirii, întrucât ştie cum să o facă să se simtă în siguranţă şi protejată.

plante care induc rezonanţa cu acest arhetip masculin şi amplifică vitalitatea sexuală:

Ginseng (Panax quinquefolius), guvernat de Soare, este folosit din cele mai vechi tipuri pentru mărirea potenţei sexuale (mai ales rădăcina de ginseng). Poate fi numit, fără exagerare, regele afrodisiacelor, datorită efectului său profund revitalizant şi tonic regenerator pe care-l are nu numai asupra organelor genitale, ci şi asupra tuturor constituenţilor corporali şi asupra minţii. Este foarte util bărbaţilor care doresc să se împlinească din punct de vedere fizic.

Colţii babei (Tribulis terestris) au un profund efect relaxant, care permite un comportament firesc şi menţinerea liniştii interioare, chiar în situaţii conflictuale. Planta este indicată bărbaţilor care se confruntă cu tensiuni relaţionale şi care au reacţii nenaturale, eventual cu tendinţe violente.

Colţii babei fortifică sistemul reproducător masculin, determinând creşterea cantităţii de spermă. Această plantă este recomandată în caz de sterilitate şi impotenţă.

Seminţele şi rădăcina de lotus (Nelumbo nucifera) sunt tonice regenerante seminale, fiind indicate în caz de spermatoree (pierdere a spermei). Seminţele ajută la trezirea inimii, amplificând starea de devoţiune şi prosperitate spirituală, calităţi specifice acestui arhetip. Rădăcina dinamizează în secial şi creşte vitalitatea, fiind recomandată în situaţii de impotenţă.

ªofranul (Crocus sativa) amplifică devotamentul şi puterea de a ierta, calităţi specifice acestui tip masculin. Este indicat bărbaţilor încrâncenaţi, tensionaţi, răzbunători, care nu pot uita pe cei care au greşit faţă de ei sau le-a stat în calea realizării unui scop.

Cea mai bună metodă de administrare a plantelor este sub formă de pulbere uscată, menţinută sublingual timp de 15-20 minute, de 4 ori pe zi, minim 2-3 luni.

Un mic secret

plantele prezentate în acest articol pot fi folosite nu numai de către bărbaţii care vor să-şi trezească anumite calităţi specifice unui arhetip masculin, ci şi de către femeile care intenţionează să atragă, prin rezonanţă, bărbaţi ce aparţin arhetipului respectiv!
după rev. Yoga Magazin nr. 19


CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

30/06/2015, 16:36
My name is Mary, i got you from portalroman.com, and i want to have a good relationship with you,
please i need your cooperation, am yours Mary. this is my email address, please contact me with it
so that i will tell you more about me and send you my ot

1