Chupacabra

Voturi: 158 |   Voteaza

Începand cu anii 70 pe insula Porto Rico sunt semnalate din ce in ce mai des Chupacabras (mulgatori de capre). Aceste fapturi sunt facute raspunzatoare de moartea infioratoare a multor caini, pisici. Multe vaci si chiar cai par a fi printre numeroasele opere ale aceste misterioase creaturi.Aceste animale au fost gasite moarte , cel mai adesea cu sagele stors din corp si diferite organe smulse.

Ca urmare a diferitelor observari ale acestui animal se pare ca are o inaltime de 1-1,5 metrii cu ochii oblici, luminosi de culoare rosie sau orange. În loc de urechi si nas are doar gauri iar gura este mica si fara buze. Bratele ii sunt subtiri si terminate cu trei gheare, in timp ce picioarele sunt musculoase tot cu trei gheare. Corpul este acoperit cu o blana subtire si pe cap are o creasta cu tepi.

Ca urmare a teoriilor emise cu privire la originea acestui animal s-a acoperit un spectru foarte larg, anume de la o origine extraterestra pana la un animal evadat dintr-un laborator genetic. Unii cercetatori au incercat sa identifice acest animal cu o maimuta care traieste pe insula, dar maimutele nu sug sange si nici nu isi pot schimba culoarea.
Fenomenul Chupacabras a fost insa pus si in legatura cu numeroasele observatii UFO facute incepand cu anii 70 pe insula Porto Rico. Se presupune a fi un animal extraterestru cu solzi, aripi si cu colti ascutiti si bine dezvoltati care suge sangele animalelor.

O traducere cuvant cu cuvant a acestui termen ar suna astfel: "cel care suge de la gat". Se pare ca acesta ciudata creatura a fost vazut numai in tarile Americii de Sud. Sunt numeroase rapoartele fermierilor sud-americani care sustin ca au vazut cum aceasta creatura ataca animalele domestice.

Multi afirma ca acesta creatura emite in zbor un sunet asemanator unui bazait metalic. Cei mai multi sunt convinsi ca este vorba de un animal extraterestru adus probabil chiar de catre ocupantii OZN-urilor.

Se pare ca Chupacabra nu ar exista doar pe insula Porto Rico ci si in Florida, Texas, California si nordul Mexicului. Cele mai noi semnalari relataeaza ca animalul ataca chiar si oamenii.

Urmatoarele fotografii infatiseaza un animal ucis in urma coliziunii cu un autovehicul, care pare a fi Chupacabra.
Desigur, aceasta nu mai este doar o teorie. E ceva ce poate fi vazut iar in cazul asta, mai rau, ceva care poate sa omoare. De unde a aparut acest animal? Poate fi intr-adevar produsul unei modificari genetice sau e vreun "cadou" de la omuletii verzi? Dar poate e doar El Chupacabra, o fiinta ca toate celelalte, doar ca, putin infricosatoare...

Sursa: Anunturi


CITESTE SI DESPRE:

COMENTARII

Vizitator
08/10/2011, 14:21
vai de viata mea!!
Vizitator
17/12/2010, 20:51
un coiot sa bagat cu un lup sia a iesit corcitora e un lup care i picat blana si atata to dar este
ca si o vulpe Chupacabras
Vizitator
08/09/2010, 22:17
e foarte infricosator,nu putin