“ROCK THE FASHION!” cu Black Widow - concurs de creatie vestimentara si design

Categorie: Monden

Bucuresti 08 Martie 2000
Magazinul Black Widow lanseaza concursul de creatie si design vestimentar “Rock the fashion”, ce se va desfasura in perioada 10 martie – 23 aprilie 2011, exclusiv online pe pagina de Facebook.

Black Widow sprijina creativitatea si libertatea de exprimare a preferintelor si a stilului, oferind sansa participantilor de a-si vedea creatiile trecand de pe schita direct in vitrina magazinului.
Pentru ca si Black Widow este un concept unic in Romania, concursul urmeaza acelasi tip de format, unul original si unic.

Hainele Black Widow te pun in valoare pe tine, asa cum esti, asadar pune-ti si tu in valoare creativitatea si originalitatea, aratand tuturor cine esti prin intermediul creatiei tale.
Daca talentul iti va fi recunoscut, noi te premiem. Cum Vom produce cate o serie limitata din fiecare creatie castigatoare si o vom comercializa in magazinele Back Widow. Ca sa nu uiti de realizarea ta si de aprecierea primita, vom avea grija sa ai in permanenta un reminder in garderoba ta, asa ca vei primi gratis un exemplar vestimentar din propria creatie.
Pe langa asta, pentru ca stim ca o imagine transmite mai mult decat o mie de cuvinte, ai optiunea de a poza ca model pentru propria creatie.

Concursul se va desfasura in mai multe etape, in perioada martie – aprilie 2011. Fiecare etapa va avea o tema diferita, avand la baza propuneri de creatii pentru diferite obiecte vestimentare. Participantii la concurs vor posta schitele cu propuneri pe pagina de Facebook a magazinului, acestea putand fi admirate si votate de vizitatori. Cu cat mai multe voturi, cu atat mai multe sanse de castig! Pentru ca, la sfarsitul fiecarei etape de concurs, va fi ales un castigator, pe baza “Like”-urilor primite pe pagina de Facebook.

Pentru mai multe detalii despre regulamentul oficial, consulta site-ul www.blackwidow.ro, sectiunea Concurs - Regulament oficial.

Black Widow – magazin de haine si accesorii cu accente rock, gotic, punk – este un concept unic in Romania inca din anul 2008. Colectiile sunt creatie proprie si pun accentul pe originalitate si pe exprimarea personalitatii prin intermediul stilului vestimentar.

Pentru ca hainele nu mai au doar o utilitate practica, ci reprezinta si un sistem de semnificatii care ne reflecta statutul social, valorile si ne ajuta sa ne exprimam personalitatea, Black Widow a luat fiinta pentru satisfacerea celor mai particulare preferinte in materie de stil vestimentar rock.
Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Alina Andronache
Account Manager
Creative Brand Communication
Tel: 0735.785.212
E-mail: alina@creativecom.ro

www.blackwidow.ro