Targul International de Turism

Categorie: Turism

Bucuresti 01 Ianuarie 2000
În perioada 18 - 21 martie 2010, în cadrul Centrului Internaţional de Conferinţe al Palatului Parlamentului, se va desfăşura primul târg internaţional de turism organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, ANAT.

În anul în care sărbătoreşte Gala “ANAT la 20 de ani”, după un parcurs bogat în realizări, evoluţia şi dezvoltarea Asociaţiei au condus inevitabil la nivelul la care organizarea propriilor evenimente şi manifestări expoziţionale era anticipată şi aşteptată atât de către membrii săi, cât şi de către publicul larg.

Organizat pe o suprafaţă de circa 3500 mp utili, în conformitate cu standardele internaţionale consacrate, Târgul Internaţional de Turism “Holiday Market” este primul şi cel mai anticipat eveniment al calendarului expoziţional ANAT pentru anul în curs.

În cadrul Târgului Internaţional de Turism “Holiday Market” sunt acordate o mulţime de premii pentru vizitatori, majoritatea constând în pachete turistice în România şi în străinătate. Participarea la tombola se face in baza biletului de intrare.
În plus, pe toata durata târgului, vizitatorii pot beneficia de programul promoţional “Inscrieri timpurii”, disponibil numai până la 31 martie 2010. Programul presupune oferirea de reduceri de până la 30 % din preţ, pentru vacanţele cumpărate din timp.

“Pentru o schimbare în mentalitatea cu care este abordat, în general, turismul în România, vă invităm la Târgurile ANAT. Preşedintele şi Consiliul Director ANAT şi-au asumat o datorie de onoare pentru a organiza un eveniment expoziţional de excepţie, la care vă aşteptăm!

Vom avea alături de noi, ca şi expozanţi, agenţii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, companii de asigurări medicale, asociaţii regionale de promovare a turismului, instituţii de training şi învăţământ, birouri şi reprezentanţe de turism ale mai multor state, parteneri internaţionali, autorităţi locale, precum şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, la un eveniment care va găzdui prezentări de destinaţii, seminarii, prezentări oferite de Sponsori.”
Corina Martin
Preşedinte ANAT

Pentru informaţii actualizate zilnic privind expozanţii, căile de acces şi transportul gratuit asigurat de organizatori, tombolele şi premiile aferente vă invităm să vizitaţi pagina oficială a evenimentului: www.targuri-anat.ro
Stire din categoria: Turism
Date de contact
Olivia Popescu - Ralcom Exhibitions
0721.264.923
021.211.30.60
contact@targuri-anat.ro
www.targuri-anat.ro