Serendipity va invita la o noua sesiune de cursuri

Categorie: Social

Bucuresti 14 Octombrie 2009
Ceainaria Serendipity va pregasteste in aceasta toamna o serie de sesiuni de cursuri, din programul "Arta de a trai". Cursul este unul din cele mai de succes programe de eliberare a stresului si de dezvoltare personala, disponibil astazi in lume. Acest curs este destinat in principal oamenilor activi, dornici sa-si imbunatateasca performantele pe plan profesional, dar si in cautarea echilibrului optim fizic, psihic si emotional.


Cursul "Arta de a trai" va invata sa va regasiti buna dispozitie, sa eliminati stresul din viata cotidiana, sa obtineti controlul asupra emotiilor negative, rezultatul fiind cresterea stimei de sine, relatii interpersonale mai bune, cresterea eficientei in munca si a capacitatii de constientizare a perceptiei.

Mintea este cea care influenteaza materia. Atunci cand mintea este clara, suntem capabili sa indeplinim orice sarcina, fie ea profesionala, familiala sau sociala, cu mare usurinta. Intrebarea este cum pastram pacea mintii. Exista un mecanism interior prin care fiecare din noi isi poate linisti mintea, dar rareori suntem invatati cum sa-l folosim.

Arta de a trai este reteta pentru o viata plina de succes!

Programul cursului este astfel construit incat il puteti face fara a va intrerupe activitatea profesionala.

Ceainaria Serendipity - promotoarea programului - va propune in perioada 22-27 octombrie o noua sesiune, din cursul "Arta de a trai", programata astfel:

- in cursul saptamanii: 19.00-22.00
- week-end: 09.00-14.00

Pentru mai multe informatii si detalii privind cursul si posibilitatile de programare, va puteti adresa personalului Serendipity sau prin mail la artadeatrai.romania@yahoo.com. De asemenea, pentru a afla mai multe detalii despre "Arta de a trai" va invitam la o conferinta de prezentare a cursului la Palatul Sutu, marti 20 Octombrie ora 19,00 (sala de la parter).


Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Ceainaria Serendipity
Str.Dumbrava Rosie, Nr.12
Tel: 0743 283 342 / 021 211 31 00

events@serendipity-tea.ro
www.serendipity-tea.ro