Primele smartphone-uri Nokia pe platforma Windows

Categorie: Afaceri

Bucuresti 23 August 2000
Compania Nokia va lansa anul acesta primul telefon mobil cu sistemul de operare Windows Phone 7 de la Microsoft. Euristic Partner asigura customer service pentru noua platforma Windows in cadrul singurului Nokia Care din Europa, localizat in Bucuresti.

Bucuresti, 23 august 2011 - Clientii Nokia se vor putea bucura de customer service si consultanta premium la standarde internationale de calitate pentru smartphone-urile prevazute cu noul sistem de operare Windows Phone 7 de la Microsoft.
Modelele de smartphone ale companiei finlandeze Nokia, cu sistemul de operare integrat Windows Phone 7, urmeaza sa fie livrate in masa incepand cu anul 2012.
Noul model de smartphone N9, pe care ruleaza platforma MeeGo, vine in urma acordului preliminar conform caruia Nokia va adopta sistemul de operare Windows Phone drept principala platforma software pentru smartphone.
Euristic Partner investeste in training-uri si in tehnologie superioara pentru a creste nivelul de satisfactie al clientilor si pentru a fi la curent cu ultimele inovatii tehnologice globale, in cadrul primului centru Nokia Care din Europa, cu sediul in Bucuresti.
Despre Nokia Care
O noua dimensiune de calitate pe piata de service de telefonie mobila din Romania.
Servicii:
• servicii standard de reparatie Nokia de nivelul 1 si 2
• service in afara regimului de garantie
• service in regim de garantie UE (exclusiv in Romania)
• servicii de reciclare a telefoanelor uzate
• servicii moderne de suport, training si activare de noi aplicatii (harti, multimedia, messaging, jocuri etc.), precum si vanzare de accesorii Nokia.
Echipa Nokia Care se remarca prin asistenta de service la standarde internationale si sta la dispozitia clientilor de luni pana vineri intre orele 10:00 si 20:00, si sambata intre orele 10:00 si 16:00.
Sediul Nokia Care se afla pe Strada Grigore Alexandrescu Nr. 59, Sector 1, Bucuresti, la parterul centrului de afaceri HQ Victoriei. Echipa tehnica poate fi contactata la numerele de telefon: 0725 16 12 16, 0756 16 12 16, 0766 16 12 16.


Stire din categoria: Afaceri/ Business
Date de contact
Cristina Cojocaru
Marketing Manager | Euristic Partner
Telefon: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19




cristina.cojocaru@euristic-partner.ro
www.euristic-partner.ro