KEUNE LANSEAZA GAMA REPAIR- PRIMUL TRATAMENT PE BAZA DE PROTEINE MARINE SI ULEI DE ARGAN

Categorie: Monden

Bucuresti 25 Iulie 2010
Pentru prima data, o firma de produse cosmetice profesionale creaza un produs de avangarda in ingrijirea capilara, folosind atat tehnologii de varf si ingrediente inovatoare cat si ambalaje concepute de catre designeri renumiti, pentru a sublinia noutatea absoluta in domeniul produselor de infrumusetare.
Astfel, Keune Haircosmetics a dezvoltat impreuna cu STILJINSTITUT, Amsterdam o linie inovativa de produse, menite sa sublinieze noutatea sistemului de tratare a parului dar si atentia deosebita acordata design-ului de produs.


Keune Haircosmetics are placerea de a anunta lansarea noii game KEUNE REPAIR.
O gama completa de refacere a fibrei capilare, ce ofera coaforilor uneltele necesare pentru a proteja, repara, reface si rehidrata fibra capilara deteriorata. Ingredientele de top, noile formule si noul design elegant, fac din Keune Repair o gama ce ofera rezultate excelente si de durata.

In plus, fiecare produs din noua gama este special gandit pentru a oferi parului extra ingrijire alaturi de protectie impotriva radicalilor liberi- principalii factori ai imbatranirii.

Fiecare produs al gamei ofera maxima potectie si ingrijire firului de par, pe toata durata zilei, prin continutul unui dublu sistem de protectie :DLP.
Cele doua straturi protectoare, imbraca fibra capilara ca intr-un scut anti UV si impotriva radicalilor liberi, a poluarii dar si impotriva agresiunilor termice determinate de foen, placa, ondulator etc.

Gama REPAIR este destinata parului agresat chimic (colorari agresive/decolorari), termic (folosirea excesiva a placii, ondulatorului, foenului) dar si mecanice (pieptanat excesiv, supunerea parului la temperaturi scazute).

Ce este nou
Gama REPAIR prin ingredientii activi inglobati (proteine marine, minerale, ulei de Argan, biomine, vitamine) actioneaza continuu atat la nivelul scalpului cat si la nivelul fibrei capilare. Tratamentul este reimprospatat in momentul unei noi aplicari.
Practic, parul si scalpul se afla in permanenta sub tratament.

Despre sistemul DLP2:

Extrasul pur din seminte de struguri, alaturi de SEA SILK
(o proteina marina extrem de rara) imbraca fibra capilara
intr-un strat de protectie dublat de puternice filtre anti UVA
si UVB. Protejat ca intr-un cocon, firul de par este ferit de
agresiunile cotidiene mentinandu-si astfel nivelul optim de hidratare, sanatatea si stralucirea specifica.


Despre ambalajul gamei REPAIR
Sub conducerea Annei Marrie Comandeur- o autoritate in doemniul design-ului din Olanda, Keune exprima prin aspectul noii game Design intrarea intr-o noua etapa a ingrijirii capilare- o perioada in care tehnologia avansata si creativitatea isi pune amprenta nu numai asupra produsului in sine dar si asupra rezultatelor de durata, a aspectului dar si asupra functionalitatii produsului.

DESPRE KEUNE HAIRCOSMETICS

Keune Haircosmetics este o afacere de familie dedicata exclusiv produselor profesionale pentru stilisti, infiintata in 1922 de catre tanarul olandez Jan Keune unul dintre inventatorii solutiei de permanent.
Cu o experienta de 86 de ani in producerea exclusiva a produselor profesionale destinate ingrijirii parului, Keune se remarca prin eleganta, creativitate si avangarda in ceea ce priveste moda in coafura.

Puteti comanda online produsele Keune, accesand www.ProfesionalCosmetics.ro
Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
comenzi@profesionalcosmetics.ro
comenzi@profesionalcosmetics.ro
www.profesionalcosmetics.ro