Inca 2 zile pana la Gastro Show & Seminar – solutii practice pentru bucatari!

Categorie: Turism

Sovata 04 Iunie 2009
Mai multi specialisti ai gastronomiei, maestrii bucatari si manageri reprezentand peste o suta de hoteluri si restaurante, si-au anuntat prezenta la un show culinar de exceptie, ce se va desfasura joi, 4 iunie, la Hotel Danubius din Sovata.

Vedete ale artei culinare internationale, dar si cei mai buni reprezentanti ai bucatariei traditionale vor sustine demonstratii live, in timp ce renumiti furnizorii de solutii pentru sectorul HoReCa vor expune cele mai bune idei si oferte pentru afacerile din domeniu. Toate aceste se vor reuni sub cupola Gastro Show & Seminar.

Caracter practic, „mentori” de top

Maestrul in arta culinara Jakob Hausmann, multiplul campion olimpic si mondial in sculptura in fructe si legume – Varga Károly, sau presedintele Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor – Dumitru Burtea sunt cateva din numele care vor transpune in practica, in fata specialistilor prezenti, retete castigatoare din bucatariile profesionale.

Pentru detalii despre tematicile pe care invitatii evenimentului le vor sustine, vizitati site-ul gastroshow.gastromedia.ro, unde gasiti programul detaliat al manifestarii.

Ca o noutate, taxa modica de participare, in valoare de 50 RON/persoana, poate fi achitata si in numerar, la fata locului.

Va asteptam!
Stire din categoria: Turism
Date de contact
Daniel Maior
Responsabil Promovare & PR
Gastro Show & Seminar
marketing@gastromedia.ro
gastroshow.gastromedia.ro