Implineste visul copilariei si castiga zborul cu balonul!

Categorie: Afaceri

Bucuresti 02 Septembrie 2011
Ai visat sa zbori deasupra tuturor Acum ai ocazia sa castigi cele 2 locuri in balonul cu aer cald. Senzatiile unice, de libertate si bucurie, pe care aventura zborului le trezeste, sunt acum mult mai aproape de tine.

Trebuie doar sa dai start relatiei Like-Like in pagina de Facebook eMenatwork, disponibila la adresa www.facebook.com/emenatwork. E simplu! Intri in pagina de Facebook, apesi butonul de Like si esti inscris automat la tombola castigatoare.



Ai visat sa zbori deasupra tuturor Acum ai ocazia sa castigi cele 2 locuri in balonul cu aer cald. Senzatiile unice, de libertate si bucurie, pe care aventura zborului le trezeste, sunt acum mult mai aproape de tine.

Zborul cu balonul a devenit una dintre cele mai atractive metode de destindere. Experienta ofera pe de o parte, premisele unei intalniri inedite, presarata cu adrenalina si voie buna, vegheata de la distanta de razele tarzii ale apusului si pe de alta parte, reprezinta momentul in care lumea se vede din perspectiva, in care “totul” pare a se supune.

Menatwork, furnizor la 360 de grade de solutii complete pentru constructii, finisaje, amenajari de interior si exterior, iti ofera sansa unei aventuri memorabile!

Cum poti castiga aceasta “calatorie cu balonul” pentru 2 persoane

Trebuie doar sa dai start relatiei Like-Like in pagina de Facebook eMenatwork, disponibila la adresa www.facebook.com/emenatwork. E simplu! Intri in pagina de facebook, apesi butonul de Like si esti inscris automat la tombola castigatoare.

De asemenea, in cazul in care consideri ca norocul tau are nevoie de un imbold suplimentar, poti intra in tombola cu 2 sanse de castig, sugerand pagina acestui concurs prietenilor tai din Facebook. Pentru a afla mai multe detalii despre concurs te invitam sa vizitezi pagina oficiala, disponibila la adresa http://www.emenatwork.ro/concurs-menatwork.html sau sa contactezi un reprezentant Menatwork la numarul de telefon: 0372.725.725.

Nu uita: doar in pagina oficiala de facebook eMenatwork (http://www.facebook.com/emenatwork) gasesti saptamanal oferte exclusive si discount-uri semnificative la produse de calitate pentru constructii, finisaje, amenajari de interior si exterior.

Despre Menatwork

Menatwork este un important furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari si finisaje de interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de climatizare, placari ceramice, adezivi, pardoseli, vopseluri si produse de colorare etc..

Prin calitatea marfurilor, profesionalismul serviciilor si competitie onesta, MENATWORK a devenit partenerul preferat de afaceri in sectorul constructiilor comerciale, rezidentiale, industriale. Acest statut este confirmat atat prin numeroasele parteneriate dezvoltate cu producatori faimosi la nivel mondial, cat si prin portofoliul proiectelor realizate (ex: hoteluri de 5 stele: Radisson SAS si Howard Jonson, complexul de cladiri Baneasa etc.).
Stire din categoria: Afaceri/ Business
Date de contact
Web: www.eMenatwork.ro
Email: info@emenatwork.ro
Telefon: 0372.725.725
Fax: 021.5296.202
info@emenatwork.ro
www.eMenatwork.ro
Fisiere atasate: balon.jpg