Ghid practic de loializare a clientilor la Call Center & Customer Care Conference and Expo

Categorie: Afaceri

Bucuresti 20 Aprilie 2000
Prima zi a evenimentului de afaceri Call Center & Customer Care Conference and Expo a avut loc pe 19 aprilie 2011, la J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti, reunind comunitatea locala de call center.

Bucuresti, 20 Aprilie 2011 – A fi competitiv in zona de Customer Care nu mai inseamna demult simple promotii, reduceri sau discursuri corporate. Intr-o piata dinamica si agresiva, politicile si strategiile companiilor sunt dictate de catre clienti. Industria de call center din Romania se extinde tot mai mult, demonstrand ca liderii de business au constientizat importanta acestui instrument de vanzare si promovare, ce asigura clienti bine informati, loiali si satisfacuti. Un call center a devenit o resursa utila prin care iti cunosti, intelegi si respecti clientii, fiind aproape indispensabil pentru liderii de piata nationali si internationali, din varii domenii de activitate.

Expo Media sustine comunitatea de contact center din Romania, organizand cea de-a 7 a editie a Call Center & Customer Care Conference and Expo, in intervalul 19 - 20 aprilie 2011, la JW Marriott Bucuresti. Conferinta de nisa aduce in prim plan, an de an, cele mai revolutionare instrumente de call center, cu focus pe zona de customer care si cresterea de afaceri.

In prima zi a evenimentului de afaceri au fost prezente unele dintre cele mai importante companii locale si internationale din multiple sectoare industriale. Printre speakerii prezenti se numara: Marcela Stoica – Senior Management Skills Developer, Customer Service School, Andreea Micu – VP Romania, CustomerImpact UK, Denis Popescu – Consultant, Customer Service School, Dan Mazilu – General Manager, Mediatel Data, Adrian Popescu – Consultant IT, Asseco SEE – Microsoft Large Account Resseler, Dorin Popescu – Manager Self Care, Customer Operations Department, Vodafone Romania.
Iata doar cateva dintre temele dezbatute in prima zi a Call Center & Customer Care Conference and Expo:
o Ce inseamna Customer Experience si cum se realizeaza
o Cum se implementeaza un IVR modern si eficient
o Ce solutii tehnologice de business fluidizeaza activitatea unei companii
o Cum atingi standarde de excelenta in Customer Service
o Ce inseamna Telesales de succes in relatiile parteneriale

Conferinta de afaceri se bucura de sprijinul sponsorului Competence Call Center, si al partenerilor Customer Service School, Euristic Partner, Mediatel Data, si Call Point New Europe, si reprezinta o reala sursa de formare de nisa, business networking si vanzari pentru reprezentantii industriei de contact center din Romania.
Pentru mai multe informatii despre cea de-a 7a editie a Call Center & Customer Care Conference and Expo, va rugam sa accesati www.conferinte.ro.

Despre Expo Media
Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.



Stire din categoria: Afaceri/ Business
Date de contact
Alexandra Chiorean
PR Specialist
Tel: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Mobile: +40 731 141 414

alexandra.chiorean@expomedia.ro
www.expomedia.ro