Conacul dintre vii va invita la Holiday Market

Categorie: Turism

Bucuresti 18 Martie 2010
In perioada 18-21 martie , Conacul dintre Vii va asteapta la Palatul Parlamentului, Sala Bratianu, la Targul de turism Holiday Market, organizat de ANAT.(www.targuri-anat.ro)
Cu aceasta ocazie, am pregatit pentru clientii fideli cat si pentru clientii noi pachete speciale cu sprize la fel de speciale.


Indiferent ca va ganditi la o conferinta organizata maiestric, un teambuilding de care sa va aduceti mereu aminte, nunta prin care sa va surprindeti rudele si prietenii sau pur simplu vacanta perfecta pe care nu ati mai avut-o de 2 ani, va asteptam la targ pentru mai multe dezvaluiri!

Conacul dintre Vii este o locatie turistica dezvoltata intr-un fost conac boieresc refacut conform standardelor actuale; asigura un program bogat de activitati dedicate intregului an. Conacul dintre Vii dispune de crama, restaurant spatios, piscina si nu in ultimul rand peste 60 de locuri de cazare.


Paleta de activitati si servicii a fost imbogatita de-a lungul timpului prin lectii de cooking, degustari de vinuri si diverse jocuri. Toate acestea cat si recomandarile noastre pot fi descoperite saptamanal accesand www.povestiridelaconac.blogspot.com sau urmarind evenimentele de sezon pe www.conaculdintrevii.ro

Stire din categoria: Turism
Date de contact
Raluca Marinescu
Tel:0722216870


contact@conaculdintrevii.ro
http://conaculdintrevii.ro