CDD RELOCATION VA UREAZA SARBATORI FERICITE!

Categorie: Turism

Bucuresti, toata tara 25 Decembrie 2010
In pragul Sarbatorilor de iarna CDD Relocation ureaza tuturor clientilor, colaboratorilor si partenerilor Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un calduros La Multi Ani!


Ajunsi la sfarsitul acestui an in care am am avut parte de multe realizari  profesionale de care suntem mandri, va transmitem gandurile noastre cele mai bune si dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne-au fost alaturi pana acum.
In anul 2011 vom incerca sa realizam in continuare lucruri de care sa fim mandri cu promisiunea ferma de a pune intotdeauna la dispozitia dumneavoastra numai servicii profesionale fara cusur la cele mai inalte standarde.
Privim increzatori anul ce urmeaza si speram ca dorinta continua de a indeplini nevoile clientilor nostri sa conduca mereu la o colaborare prospera iar rezultatul muncii noastre sa se reflecte in satisfactia si multumirea clientilor nostri!

Echipa CDD Relocation va ureaza Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un An Nou plin de bucurii!


CDD RELOCATION - SPECIALISII IN MUTARI

Companie de top, consolidata pe piata din Romania inca din anul 2003, CDD RELOCATION este afiliata cu cele mai mari organizatii internationale de mutari precum IAM (International Association Of Movers) si FEDEMAC (European Movers ). Suntem  specializati in mutari locale si internationale, mutari de efecte personale si mobilier atat pentru persoane fizice cat si pentru mari corporatii.
Oferim clientilor nostri o mare varietate de servicii ce vin in intampinarea nevoilor aparute: mutari de companii si sedii de firma, mutari locale de efecte personale, mutari de echipamente si obiecte speciale, mutari internationale door-to-door/door-to-port, mutari animale de companie, mutari autoturisme si servicii de depozitare.

Orientati catre performanta, deservim anual clienti din toata lumea, persoane fizice, companii multinationale, institutii financiare, ambasade si consulate.


CDD RELOCATION
Mutari locale si internationale



http://www.youtube.com/user/CDDRelocation
http://www.Facebook.com/CDDRelocation

Proudly member of:
FEDEMAC -  http://www.fedemac.com/
IAM -  http://www.iamovers.org/
Stire din categoria: Turism
Date de contact
Bucuresti, Splaiul Unirii 162
Tel. / Fax +4021 317 97 54
office@cddrelocation.ro
http://www.cddrelocation.ro