Baritonul Andreas Jankowitsch vine la Bucuresti!

Categorie: Santate

Bucuresti 27 Octombrie 2009
Craciunul Vienez este o traditie pe care Agentia Vreau Bilet o respecta in fiecare an, oferindu-va, la ceas de sarbatoare, muzicieni de un inalt nivel artistic. Una dintre surprizele acestui show ca in Viena va fi reprezentata de Andreas Jankowitsch, un bariton foarte apreciat la nivel mondial. Evoluand in cadrul faimoasei orchestre “Spirit of Vienna Ensemble”, alaturi de soprana Judith Halasz si alti muzicieni si balerini de mare valoare, artistul garanteaza interpretari impecabile, pline de charm.

In varsta de 38 de ani, Andreas a primit o educatie aleasa in domeniul muzical, formandu-se ca si solist - soprana in cadrul faimosului band, Vienna Boys Choir, prezent anul trecut la Bucuresti. A studiat orga, compozitie si canto la Universitatea de Muzica din Viena alaturi de nume precum Walter Berry, Robert Holl sau Franz Lukasovsky.

Repertoriul sau cuprinde opere ale marilor artisti precum Schubert, Brahms, Bach Rossini, Mozart, Verdi sau Beethoven, interpretari deosebite pentru care a fost laudat de fiecare data de presa si critici. Suntem convinsi ca publicul bucurestean va fi incantat de acest artist talentat care va face sa rasune Sala Palatului pe data de 19 decembrie, incepand cu ora 19.00.

Un spectacol ca o poveste, pentru cei care doresc sa experimenteze renumita cultura vieneza. Va anuntam ca pretul biletelor pentru “Craciun Vienez” variaza intre 40 si 100 RON, in functie de categoria de loc, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel - raion Rent A Car, Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring si Sala Palatului, iar online prin www.vreaubilet.ro.

Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Simona Dragulescu
PR Specialist
Vreau Bilet

simona.dragulescu@vreaubilet.ro
www.vreaubilet.ro
Fisiere atasate: dg_ball_hall_06.jpg