Aliana, mezina trupei Heaven a incercat pentru prima oara snorkeling-ul in Egipt

Categorie: Turism

Bucuresti 17 Iunie 2010
Aflata in vacanta in Egipt, alaturi de cele doua colege ale sale Adina si Roxana, mezina trupei Heaven , Aliana a incercat pentru prima oara snorkeling-ul.

"Daca la inceput mi-a fost putin frica de apa adanca, odata ce am ajuns in larg si am coborat in mare a disparut orice urma de teama. Marea, de un turquoise aproape ireal, te cucereste, iar lumea subacvatica multicolora te uimeste", marturiseste Aliana.

Excursia pe Marea Rosie in Sharm el Sheikh a fost una dintre cele mai impresionante aventuri pe care fetele de la Heaven au trait-o in vacanta din Egipt. Vasul "Lady Natalie" le-au dus pe fete spre Insula Tiran, spre un loc renumit pentru zonele de snorkeling, unde se afla si epava vasului Loullia, o fregata din Panama construita in Suedia.

Echipate complet pentru o sesiune de snorkeling - costum de neopren, ochelari subacvatici, labe cu calcai si snorkel – fetele au coborat in apa pentru a vizita “acvariul” natural din jurul epavei. Pentru Aliana a fost prima oara cand a incercat snorkeling-ul si a descoperit astfel a noua pasiune, “Inotul printre pestii multicolori te relaxeaza, te linisteste si te deconecteaza de tot ce ai in jur. Mi-a placut foarte mult sa incerc snorkeling-ul si m-as bucura sa repet aceasta experienta cat de curand.. poate cu a doua ocazie il voi gasi si pe Nemo”, declara Aliana.

Pestii pe care fetele i-au intalnit in adancurile din acea zona au fost pesti lutjanus, pesti balist albastri sau pesti fusilieri. “De asemenea, am avut ocazia sa surprindem o imensa broasca testoasa, care inota fara teama pe langa recif”, adauga Aliana.

Cazate la un hotel de lux din Sharm el Sheikh, fetele de la Heaven s-au bucurat de rasfatul si confortul egiptean, alaturi de grupul de romani care au fost invitati sa “Redescopere Calatoriile Egiptului”, in perioada 7 -15 mai 2011 de Ministerul de Turism al Egiptului impreuna cu Autoritatea Egipteana de Turism (ETA). Din grup au facut parte: Randi din trupa MoRandi, Lora, Marius Nedelcu, alaturi de jurnalisti reprezentanti ai Antena 1, TVR Cultural, The Money Channel, Evenimentul Zilei, Lumeamare.ro, Travel Adviser si emisiunea turistica “Destinatii la cheie” de la OTV.
Stire din categoria: Turism
Date de contact
Mihaela Iacob, PR Executive United


mihaela.iacob@unitedcom.org
www.marketing-partner.ro