Algida iubeste vara!

Categorie: Turism

Bucuresti 01 Octombrie 2009
In aceasta vara, timp de 52 zile, intre 11 iulie si 30 august, Extreme Events & Promotion a organizat pentru clientul sau Unilever South Central Europe proiectul Algida Beach/ Plaja Algida, proiect ce face parte din strategia de promovare a brandului de inghetata ALGIDA, lansat la inceputul anului 2009, o noutate pe piata romaneasca.

Algida Beach s-a desfasurat in Mamaia, populara statiune turistica de pe litoralul romanesc, pe plaja de aproximativ 4700 mp din fata hotelului Palm Beach. Conceptul proiectului Algida Beach/ Plaja Algida este invitatia lansata de ALGIDA tuturor acelora ce doresc sa participe la o "calatorie" interesanta in care sa descopere lumea Algida, o lume unica, speciala, plina cu posibilitati de divertisment si de relaxare ce devine sursa amintirilor frumoase si deosebite traite in aceasta vara.

Suprafata a fost impartita in zone conform conceptului bazat pe cele 3 ingrediente principale ale inghetatei Algida: laptele, ciocolata si fructele. Fiecare zona dispunea de jocuri si decoratii specifice, iar pe linia centrala a plajei au fost amplasate scena si barul, de la care n-au lipsit inghetata proaspata si racoritoarele. Astfel, in Valea laptelui vizitatorii erau incurajati sa impartaseasca pe Peretele cu Stropi de Lapte gandurile si urarile legate de produsele si lumea Algida si erau invitati sa incerce Baia de Spuma a copiilor, Toboganul din apa, Curling cu Cani de Lapte si Cursa cu obstacole, in Jungla de Cacao tinerii erau activi la Fotbal in Apa, Fusbal, Tiroliana, Volei in Apa, Colecteaza Ingredientele si cucereau Muntele pe Apa, iar in Oaza de Fructe cei mai fericiti erau copiii datorita jocurilor ca Selecteaza Fructele, Groapa de Nisip, Potriveste Formele, Cutia Secreta si mega Twister.

Plaja Algida a fost deschisa tuturor, copil sau adult, familii sau grupuri de prieteni, nepercepandu-se o taxa, iar participarea la jocuri s-a facut in mod gratuit, exceptie facand jocuri la care participantii trebuiau sa faca dovada consumarii unui produs Algida (prin bat sau ambalaj de inghetata) ca Twister sau jocurile conditionate de varsta, ca Fotbalul in Apa la care varsta minima de participare era 14 ani. Activitatile zilnice s-au desfasurat dupa urmatorul program:

- Activitati/ programe de zi, intre orele 10.00 si 20.00
- Activitati/ programe de seara, incepand cu 20.30 pana la miezul noptii

In timpul zilei, numeroase concursuri si programe i-au asteptat pe doritorii de aventura si de distractie, care au putut participa fie singuri, fie impreuna cu familia sau prietenii. Atractia principala din larg a fost Muntele pe Apa, iar pe uscat Curling cu Cani de Lapte, jocul favorit al copiilor si Fotbalul in Apa, preferatul adultilor. O zona de relaxare, cu scaune de plaja, a stat la dispozitia celor ce au vrut sa isi traga sufletul dupa joaca, unde se putea savura in liniste gustul irezistibil al inghetatelor Algida. Dupa apus, Algida si-a incantat oaspetii cu:
- Jocuri Nintendo Wii – in fiecare seara, prin bunavointa TNT Games, partenerul nostru exclusiv
- Proiectii filme – de duminica pana joi
- Karaoke – in fiecare vineri si sambata

Plaja Algida 2009 a insemnat aproximativ 27000 de inghetate consumate, peste 26000 de vizitatori, 15000 de participanti la jocuri, concursuri si karaoke, 2000 de castigatori si 700 de ore de distractie pe de-o parte si mai mult de 7000 de ore de pregatire, 70 de ore de montaj si 90 de oameni implicati si dedicati sa faca experienta Algida una cu totul deosebita.
Stire din categoria: Turism
Date de contact