84% din managerii de call center din lume considera ca implementarea de solutii de Workforce Management este critica pentru dezvoltarea de business

Categorie: IT si C

Bucuresti 21 Iulie 2010
DNA Solutions aduce in prim plan solutii eficiente de WFM, ce revolutioneaza instrumentele manageriale de pe piata din Romania, prin parteneriatul strategic cu compania Teleopti.

Un studiu realizat recent la nivel global, de catre compania DMG Consulting, arata ca majoritatea managerilor de call center considera tehnologia Workforce Management drept o metoda de lucru indispensabila. Oameni de decizie din zonele IT si enterprise, din peste 230 de contact centere din intreaga lume, au fost intervievati, iar concluzia a fost ca 75,5% din call centere folosesc solutii WFM, iar 84,4% dintre directorii executivi ai acestora le considera un imperativ de supravietuire si performanta pe o piata concurentiala.
DNA Solutions vine in intampinarea nevoii de solutii impecabile de WFM prin consolidarea unui parteneriat de incredere cu unul dintre cei mai recunoscuti furnizori internationali de pachete de aplicatii Workforce Management, Teleopti. Solutiile companiei garanteaza o medie masurabila de crestere a performantei sau o reducere a costurilor de 20%. Astfel, din punct de vedere operational, in 90% din cazuri investitia se amortizeaza in primul an de la achizitie. Mai mult, partenerul DNA Solutions se remarca prin cea mai buna rata de satisfactie a consumatorilor, procentul clientilor care recomanda mai departe solutiile Teleopti fiind de 96,6%.
Intr-un sector de nisa ce manifesta, conform studiilor internationale, o cerere foarte mare de calitate privind: functionalitatea de baza a aplicatiilor WFM, usurinta de utilizare, nivelul de suport al vendorilor, flexibilitatea de sistem etc., compania DNA Solutions isi concentreaza toate resursele pe experienta consumatorului si pe noi instrumente de eficientizare.


DNA Solutions si-a mentinut pozitia de lider in furnizarea de solutii enterprise, pentru sectoarele de call centere, telefonie si business optimization, inca din 1998, prin prezenta pe piata aliantelor strategice, care asigura consumatorilor un plus de valoare, la standarde internationale. Reteaua vasta de parteneri DNA Solutions este atent configurata, mentinuta si extinsa de la an la an, pe criterii clare de raport calitate-pret, rezultate si orientare catre client. Filosofia de business a furnizorului de solutii enterprise se reinventeaza constant in functie de pulsul pietei locale si globale.


Despre DNA Solutions
Cu peste 350 de companii cliente din Europa Centrala si de Est, DNA Solutions se numara printre liderii furnizori de solutii enterprise inca din 1998. Intr-o lume in care informatia inseamna putere, portofoliul nostru de business se focuseaza pe solutii de Contact Centers, Telephony si Business Optimization. Spiritul de excelenta in comunicarea de business se naste din tehnologie de varf . Compania noastra ofera o arie larga de infrastructuri impecabile de conectivitate: call centers, telecom, networking, storage, security, toate intr-un singur loc. DNA Solutions este furnizorul de solutii enterprise, care ia personal rezultatele afacerii dumneavoastra.

Stire din categoria: IT&C
Date de contact
OANA OLTEANU
Communication Specialist

DNA Solutions
Romania, Bucuresti, Sector 1, Popa Savu 14
Tel.: +4 021 232 88 06
Fax: +4 021 232 88 16
Mobil: +4 0729 038 972

oana.olteanu@dna.ro
www.dna.ro