20 de fotografi vor expune la Expozitia de fotografie Foto4ALL, The Ark, 11-13 iunie 2010

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti 28 Mai 2010
Lucrarile a 20 de fotografi au fost selectate pentru expozitia Foto4ALL. Expozitia va avea loc la ARK-Bursa Marfurilor, in perioada 11-13 iunie, in cadrul Salonului de Fotografie Bucuresti si al Noptii albe a Galeriilor (12 iunie).

Foto4ALL este o expozitie cu vinzare organizata in interesul fotografilor, a carei tinta este aceea de incuraja atit talentele emergente cit si artistii recunoscuti sa expuna si sa isi vanda lucrarile.
Expozitia Foto4ALL cuprinde artisti fotografi, profesionisti sau amatori, recunoscuti sau mai putin cunoscuti, pasionati si a caror creatie reveleaza un univers original, coerent din punct de vedere tehnic si estetic.

Din cei 49 de fotografi inscrisi la concurs, juriul format din Liliana Popescu, curator si co-ordonator de proiecte culturale, Corina Duma, grafician si lector la facultatea de Design a Universitatii de Arte Bucuresti si Serban Mestecaneanu, fotograf, directorul Salonului de Fotografie a selectat urmatorii 20 fotografi: Alina Livia Lazar, Bogdan Bousca, Bogdan Catalin Cazacioc, Bogdan Luta, Bogdan Oprea, Ciprian Dumitrescu, Ciprian Mocanu, Cornel Lazia, Dorin Bofan, Ionut Cirja, Laurentiu Pavel, Liviu Dumitru, Mirela Bichigeanu, Radu Costin Diaconescu, Radu Lazar, Raluca Deca, Silviu Voicila, Sorin Vidis, Stefan Odagescu, Vlad Radulescu.

Expozitia are o tema libera, fotografiile sunt din cele mai diverse. Juriul si-ar fi dorit sa selecteze mai multe lucrari, insa un numar relativ mare dintre cele trimise au “suferit” prea multe interventii in Photoshop.

Dupa inchiderea expozitiei, fotografiile vor fi prezentate pe site-ul Salonui de Fotografie – www.salonfoto.ro.
Stire din categoria: Arta/Cultura
Date de contact
Serban Mestecaneanu
0722 585 993

serban.mestecaneanu@salonfoto.ro
www.salonfoto.ro
Fisiere atasate: banner SF 120 x 90 px 1.jpg